PALAWANKU

Oh…pahlawanku

Kepiye aku iso

Mbales mring jasa-jasamu

Ingkang sampun sliramu menehaken dhumateng bumi pertiwi

Opo aku kudu tansah mudun ing medan perang?

Opo aku kudu ketusuk pisau belati penjajah?

Aku ora ngerti carane kanggo mbales jasamu

Sliramu lilo ngorbanake nyawamu

Kanggo kamardekan sing

Ora iso dak cekel mring tanganmu dewe

Oh..pahlawanku sliramu pancen sekar ing bangsa

Iklan
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s