kalung emas

kalung emas sing ono gulumu

sakiki wis malik dadi biru

luntur koyo tresnamu

luntur koyo atimu

ra nyono koe lali karo aku

kalung emas iki mbiyen tak tuku

tak pasrahke mung kanggo sliramu

gedhe roso tresnaku

yo mung kanggo sliramu

ra nyono kowe lali karo aku

loro atiku, atiku kelaran loro

rasaning nganti tembus ning dodod

nangisku iki

mergo kowe sing nggarai

kebangetan opo salahku iki

opo dosaku iki

 

 

Iklan
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s